Резервирај термин
Сервисот на Автовозач-Фер е комплетно професионален и максимално опремен за одржување и сервисирање на возила . Сервисни услуги кои можете да ги добиете :

  • Редовно и вонредно одржување
  • Отстранување на дефекти
  • Механички интервенции од секаков вид
  • Дијагностика и сервисирање на клима уреди
  • Проверка и подесување на геометрија на тркалата
  • Монтажа и балансирање на гуми
  • Промена на стакла

Сервисот на Автовозач-Фер има долгогодишно работно искуство , професионализам и стандарди кои гарантираат квалитет на работата и гаранција за нашите клиенти.

Резервирај термин

Искористете ја можноста и избегнете чекање. Закажете термин онлајн


    Сподели со останатите !