VT CarRepair - шаблон joomla Окна
VTEM skitter
VTEM skitter
VTEM skitter
VTEM skitter

Дозволете ние да бидеме правиот избор

Дозволете ние да бидеме правиот избор за Вашето возило и да Ви ја зголемиме безбедноста во сообраќајот. Единствени сме во нашиот квалитет и технички услуги. Нашето големо искуство и современи методи Ви ја даваат потребната сигурност.

ПОМОШ НА ПАТ 24/7

стручна техничка помош на самото место во случај на

 • дефект на возило

  Работно време: 24/7

 • пренос на возило во случај на дефект кој не може да се отстрани на самото место

 • сообраќајна незгода или друг вид имобилизација

 • 20% попуст на сервисните услуги

 

 

Само во Автовозач-Фер...

За сите Наши ценети клиенти...

БЕСПЛАТНО...

 

 

 • Бесплатна контрола на Вашето возило во било кое време
 • Бесплатна промена и балансирање на гуми
 • Бесплатна замена на сијалици и подесување на светла
 • Бесплатна промена на моторно масло и филтри

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ СЕРВИСИ И УСЛУГИ

Автовозач Фер освен со услугите за техничкиот дел на вашето возило се грижи и за нивната нега, каде располагаме со современа автоперална, вулканизер и продавница за автоделови и козметика. Не ги изоставуваме и бесплатните услуги за најредовните клиенти.
 • АВТОПЕРАЛНА

  БЕСПЛАТНИ УСЛУГИ

  СЕРВИС